Πελεκούδας: “Δεν είναι οπαδικό το κίνητρο”

Ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας έδωσε μέρος των χρημάτων του από το συμβόλαιο για την ενίσχυση του Pao Alive και εξήγησε τους λόγους γι’ αυτή την απόφαση.

«Δεν είναι οπαδικό ή ομαδικό το κίνητρο στη δημιουργία ενός γηπέδου. Ένα γήπεδο προσφέρει πολλά σε μια κοινωνία. Ένα τέτοιο έργο είναι κάτι πολύ σημαντικό και εμείς αυτό στηρίζουμε. Όταν ένα σύλλογος θέλει ένα γήπεδο πρέπει να το στηρίξουμε όλοι. Γίνεται μια τρομερή κίνηση που πρέπει όλοι να στηρίξουμε ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις. Ας το δούμε ότι ένα γήπεδο θα γίνει στην Αθήνα. Καλό θα ήταν να το κάνουν και άλλοι.

Τα ποσά που παίρνουμε εμείς οι αθλητές, ακόμη και εγώ που θεωρούμαι χαμηλόμισθος συγκριτικά με ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες παίρνω περισσότερα από τον μέσο Έλληνα. Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν θα μου λείψουν τα χρήματα αυτά”, δήλωσε ο Πελεκούδας στον Sport-FM και σε άλλο σημείο τόνισε: “Δεν βλέπω οπαδικά την κίνηση αυτή. Μάλιστα από νωρίς είπα ότι δεν θέλω να κριθώ ως φίλαθλος της ομάδας. Αν τα Χριστούγεννα δεν είμαι καλός ας με διώξουν. Αν με ευχαριστεί η ομάδα θα μείνω, αν όχι θα φύγω. Δεν αναζητώ εύνοια. Το πρώτο πράγμα που ζήτησα είναι να μην έχω εύνοια».

Διαβάστε επίσης