Πέντε αστέρια για την Intralot

Σημαντική διάκριση για την Intralot αφού απέσπασε  πέντε αστέρια για την επιχειρηματική της αριστεία. Ειδικότερα, τη διάκριση “Recognised for Excellence (R4E) in Europe – 5 Stars” από το European Foundation for Quality Management (EFQM), έλαβε η Τεχνική Διεύθυνση της Intralot, χάρη στην υψηλή ποιότητα με την οποία προσεγγίζει την επιχειρησιακή λειτουργία της. την ικανότητά της να καινοτομεί και τη δέσμευσή της να παρέχει άριστες υπηρεσίες και προϊόντα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot, κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης από ομάδα αξιολογητών της EFQM, επέδειξε εξαιρετική επίδοση σε όλους τους τομείς – κριτήρια που καλύπτει το μοντέλο. Τα κριτήρια του μοντέλου χωρίζονται στις “προϋποθέσεις”, δηλαδή τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η εταιρεία και τις δράσεις της, όσον αφορά στην ηγεσία, τη στρατηγική, το ανθρώπινο δυναμικό, τις συνεργασίες και τους πόρους, τις διαδικασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και στα “αποτελέσματα” των δράσεων της Εταιρείας στους εργαζόμενους, τους πελάτες, την κοινωνία και την ίδια την εταιρεία.

Τα 5 αστέρια, τα οποία η Intralot έλαβε για πρώτη φορά το 2011, είναι το ανώτερο επίπεδο του μοντέλου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής Συστημάτων του Ομίλου Intralot, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα, δήλωσε: “Η προσήλωση στην ποιότητα, η πελατοκεντρική προσέγγιση, η έμφαση στην καινοτομία και η εξωστρέφεια αποτελούν προτεραιότητα της Διοίκησης και κύρια στοιχεία της κουλτούρας της Intralot, για τα οποία η εταιρεία αναγνωρίζεται διεθνώς. Το Επιχειρηματικό Μοντέλο του EFQM που έχουμε υιοθετήσει μας υποστηρίζει στην προσπάθεια μας για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων λύσεων με στόχο την αριστεία και τη διεθνή εξάπλωση της εταιρείας”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα