Πέντε ΠΑΕ της Super League 2 δεν αδειοδοτήθηκαν

«Κόκκινο» άναψε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ σε πέντε ΠΑΕ της Super League 2. Αποφάνθηκε πως Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Παναχαϊκή και Κασσιόπη δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, με συνέπεια να μην τους χορηγηθεί αδειοδότηση.

Άπασες έχουν δικαίωμα, εντός τριημέρου από την κοινοποίηση, να εφεσιβάλουν την απόφαση στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης.

Αν η απόφαση δεν αλλάξει ούτε εκεί, τότε θα υποστούν συνέπειες με σημαντικότερη τον περιορισμό του δικαιώματος μετεγγραφής/ανανέωσης σε ποδοσφαιριστές κάτω των 23ων ετών.

Αντίθετα, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα συμμετέχουν χωρίς περιορισμούς -αφού εξασφάλισαν αδειοδότηση- οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Πλατανιάς και Τρίκαλα. Αδειοδότηση, για τη Super League 1 χορηγήθηκε σε ΝΠΣ Βόλο και Δόξα Δράμας.

Η σχετική ενημέρωση, αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 στις ΠΑΕ: ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΣΠΑΡΤΗ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Διαβάστε επίσης