Πένθος στον ΠΑΟΚ απ’ τον αιφνίδιο θάνατο του Μένιου Μητράκη στα 52 του χρόνια

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς αιφνιδιαστικά μετά από καρδιακό επεισόδιο, έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο πρόεδρος του Σύνδεσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Χανίων Μένιος Μητράκης.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την απώλεια ενός ανθρώπου που προσέφερε με αυταπάρνηση από το 1998 από τότε που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος στα Χανιά στον δικέφαλο του βορρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χανιώτικου συνδέσμου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη βρισκόμαστε στην άκρως δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουμε τον αδερφό μας και πρόεδρο του Συνδέσμου μας Μένιο Μητράκη ο οποίος αιφνίδια έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Τα λόγια και οι λέξεις τέτοιες στιγμές είναι φτωχά για να αποχαιρετήσεις έναν αδερφό σου με τον οποίο μοιράστηκες ατελείωτες ώρες αγωνίας σε πολλά γήπεδα, με τον οποίο παρακολούθησες αμέτρητα παιχνίδια και συζήτησες άπειρες ώρες για την καψούρα μας την πιο μεγάλη, τον Π.Α.Ο.Κ. μας, στον Σύνδεσμο μας.

Καλό ταξίδι Μένιο και να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι πάντα μαζί μας σε κάθε γήπεδο σε όλη τη Γη και σε κάθε μάζωξη στον Σύνδεσμο μας ενώ εξυπακούεται ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό της οικογένειας σου.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ… ΜΕΝΙΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα