Πέπε: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη…»

Για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη, αλλά και την προσωπική του παρουσία στους «ερυθρόλευκους» μίλησε ο Πέπε.

Ο Πορτογάλος άσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στις δυσκολίες της κρίσιμης αναμέτρησης με τους «δράκους».

«Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα, δεν το καταφέραμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για το παρελθόν. Πρέπει τώρα να παλέψουμε για την τρίτη θέση», σχολίασε ο 23χρονος άσος.

Είναι κίνητρο για εσένα ότι παίζεις αντίπαλος με ομάδα της χώρας σου;

«Είναι πάντα κίνητρο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό. Είμαι ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι, παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθώ να βελτιώνομαι για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει;

«Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Έχει γρήγορους παίκτες και πρέπει να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Τι να περιμένουμε από εσένα από εδώ και πέρα;

«Οι πρώτοι μήνες ήταν φανταστικοί, όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο για να προσαρμοστώ. Δεν αισθάνομαι ότι έχω δείξει την αξία μου. Νιώθω βέβαιος ότι θα το κάνω το επόμενο διάστημα για να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας».

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει καλά στον όμιλο, αλλά έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς…

«Ειλικρινά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα, δεν το καταφέραμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για το παρελθόν. Πρέπει τώρα να παλέψουμε για την τρίτη θέση».

Πιστεύεις ότι θα είναι αδιάφορη η Πόρτο;

«Όχι γιατί γνωρίζουμε καλά την Πόρτο και τον προπονητή της. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα