Περαστικά του Πολάκη στον Άδωνι με… “μπηχτές!

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Περαστικά και γρήγορα όρθιος» ευχήθηκε ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί για λίγο να άφησε στην άκρη την κόντρα του με τον κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν έλειψε να πετάξει και τις μπηχτές του αναφορικά με τον τομέα της δημόσιας Υγείας, όταν ήταν υπουργός ο κ. Γεωρδιάδης.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης αναφέρει:

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:
1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!
2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποιος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ορους)
3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ίσως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .
ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα