Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι βλάκας και άρρωστος»!

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η «El Confidencial», σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να έχει χαρακτηρίσει «βλάκα» και «άρρωστο» τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ηχητικά ντοκουμέντα του 2012.

Ο Πέρεθ μιλώντας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είπε:

«Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα».

Στο ντοκουμέντο της El Confidencial ο Πέρεθ αναφέρεται στον ατζέντη Ζόρζε Μέντες και τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. 

Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι.

Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσω μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα