Περίεργες δηλώσεις του Βίλας Μπόας ενόψει Ολυμπιακού

Ο Βίλας Μπόας δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μαρσέιγ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στον όμιλο του Champions League με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, τόσο πριν από τον αγώνα με την Πόρτο, όσο και σήμερα (σε συνέντευξη Τύπου) επιχείρησε να αποπροσανατολίσει με τις δηλώσεις του χωρίς να καταλάβει κανείς ποιον στόχο είχε στο μυαλό του…

«Πονάει ήδη η θέση που είμαστε. Το να πάμε στο Europa League, προφανώς με την πορεία που είχε η Μαρσέιγ το 2018, θα είναι καλό, αλλά αυτή η ευρωπαϊκή εμπειρία μετά την περσινή σεζόν πονάει. Αν απαλλαχθούμε από αυτή την ευρωπαϊκή εμπειρία, θα είναι καλύτερα», είχε πει ο Πορτογάλος πριν από το ματς με την Πόρτο και σήμερα κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για την τοποθέτησή του.

«Ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να εξηγήσω. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν προκρίνεται ως τρίτος με τόσο κακές εμφανίσεις στο Champions League, δεν το αξίζεις. Για μένα είναι ντροπιαστικό. Ο χαμένος πηγαίνει με αυτούς που ήδη παλεύουν στο Europa League. Είχαμε μια συνάντηση προπονητών στην UEFA και εξέφρασα ακριβώς αυτό. Χάνεις, βγαίνεις εκτός. Αυτή ήταν η γνώμη μου.

Εμείς θέλουμε να είμαστε καλοί στο Champions League. Καλύτερα να βγαίνεις έξω και ας αφήσουμε τους άλλους που παίζουν από την αρχή να παίξουν σε αυτή τη διοργάνωση. Φυσικά, δεν θέλω να τερματίσουμε χωρίς βαθμούς», είπε ο Βίλας-Μπόας.

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα