«Περίεργος άνθρωπος ο Κούγιας»!

 

Για οικονομικές οφειλές της ΑΕΛ προς τον ίδιο έκανε λόγο ο πρώην επιθετικός της Λάρισας Μίλαν Μπόγιοβιτς, χαρακτηρίζοντας παράλληλα περίεργο άνθρωπο τον Αλέξη Κούγια.

«Τι να πω γι’ αυτόν; Οποιοσδήποτε τον γνωρίζει καλύτερα από μένα. Από την πρώτη κιόλας μέρα νόμιζε ότι ήρθα στην ΑΕΛ για να του πάρω τα χρήματα. Δεν ένιωσα τη στήριξή του γι’ αυτό κι όλο τον χρόνο έπαιζα με μεγαλύτερα πίεση απ’ ό,τι θα έπρεπε. Γενικά είναι περίεργος άνθρωπος. Δεν είχα ούτε μία φυσιολογική συνομιλία μαζί του, όπως είχε με μερικούς από τους αγαπημένους του παίκτες στην ομάδα. Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου» τόνισε ο Μπόγιοβιτς αναφερόμενος στον Αλέξη Κούγια και πρόσθεσε: «Είχα ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, γι’ αυτό δεν ήταν εφικτό να το ανανεώσω. Βέβαια ακόμη και σήμερα η ΑΕΛ δεν μου έχει δώσει όλα τα χρήματα που μου οφείλει. Περιμένω».

Αντίθετα, ο Σέρβος επιθετικός που φέτος αγωνίζεται στη Μλάντοστ Λουκάνι, έπλεξε το εγκώμιο του Παναιτωλικού και του προέδρου του Φώτη Κωστούλα, λέγοντας: «Από τον Παναιτωλικό στενοχωρήθηκα πολύ ήταν έφυγα, γιατί ήταν μία ομάδα με οικογενειακό κλίμα. Για τον κ. Κωστούλα δεν έχω να πω πολλά, γιατί απλά ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που είχα στην καριέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα