Περιπολικό «προστατεύει» χουλιγκάνο ΠΑΟΚτζή στο σπίτι του, λες κι είναι «υψηλό πρόσωπο»

Φοβερά και τρομερά πράγματα στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Securitynews.gr και το zougla.gr ένα περιπολικό της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης «προστατεύει» έναν ΠΑΟΚτζή χουλιγκάνο» στο σπίτι του, επειδή υπάρχει φόβος γι αντίποινα από οπαδούς άλλων ομάδων!

Ο οπαδός αυτός ήταν πρωταγωνιστής στους καυγάδες και το αλύπητο ξύλο με «αντιπάλους» το περασμένο δεκαήμερο στο Χαριλάου. Μπορεί να θεωρούν ότι είναι “υψηλό πρόσωπο” και να τον φυλάνε.

Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να διαθέσει περιπολικό της Άμεσης Δράσης προκείμενου να προστατέψει όπως αποκαλύπτουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο Securitynews.gr “Οργανωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ”.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει εκνευρισμό και πληθώρα ερωτημάτων στις τάξεις των αστυνομικών, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να εκθέτουν για ακόμη μια φορά τις ενέργειες των ανώτατων αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιπολικό της Άμεσης Δράσης, βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως και παραμένει στατικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να αποτρέψει αντίποινα από άλλους οπαδούς, μετά και τα επεισόδια που είδαν το φως της δημοσιότητας μεταξύ χούλιγκαν στο Χαριλάου το προηγούμενο δεκαήμερο.

Μάλιστα, υπάρχει πρόβλεψη για τρεις οκτάωρες βάρδιες, για τις οποίες ακόμη και εάν χρειαστεί να απουσιάσει από τα καθήκοντα του για λόγους προσωπικής φροντίδας αστυνομικός, υπάρχει ρητή εντολή για ενημέρωση του Κέντρου!

Πηγή: Securitynews.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα