Περιστέρι: 25χρονος προσπάθησε να δωροδοκήσει νοσηλεύτρια για να αποφύγει το εμβόλιο

Στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου έλαβε χώρα ένα ακόμη περιστατικό με “μαϊμού” εμβολιασμό, όταν ένας 25χρονος προκειμένου να αποφύγει να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου επιχείρησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως  πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τη νοσηλεύτρια να μη του χορηγήσει τη δεύτερη δόση αλλά να δηλώσει στο σύστημα ότι την έχει λάβει.

Ο νεαρός μπαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο έδειξε στη νοσηλεύτρια ένα μήνυμα στο κινητό του, στο οποίο αναγραφόταν ότι θα μπορούσε να της δώσει 500 ευρώ για να του δώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η  γυναίκας  του απάντησε σε έντονο τόνο πως αυτό που της ζητά είναι παράνομο και πως εάν ήθελε να λάβει το πιστοποιητικό θα έπρεπε να κάνει κανονικά και τη δεύτερη δόση. Τότε ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έχει έντονο στομαχόπονο, άρπαξε τα χαρτιά με τα στοιχεία του και εξαφανίστηκε.

Οι υπεύθυνοι στο εμβολιαστικό κέντρο κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Περιστερίου και από τη λίστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία δημοσίου υπαλλήλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα