Πέτερ Φρόιντφελντ: Ο υποψήφιος αρχιδιαιτητής είναι «παιδί» του… καλοπερασάκια Λιφ Λίντμπεργκ

Ο Σουηδός Πέτερ Φρόιντφελντ, που «παίζει» για αρχιδιαιτητής στη θέση του Μέλο με το μέλι Περέιρα, είναι καλός άνθρωπος. Δεν έχει ακουστεί τίποτα για αρπαχτές και άλλα τέτοια. Και καλός διαιτητής ήτανε, πρωτοκλασάτος στα νιάτα του. Μουντιάλ και τα ρέστα.

Ποιος εισηγήθηκε τον ερχομό του στην Ελλάδα; Ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ. Ο τρίτος της σειράς αρχιδιαιτητής μετά τον Μέλο με το μέλι Περέιρα και τον Ισπανό Φερνάτεθ Μαρίν. Αν δεν θυμάστε ποιος ήταν ο Λίντμπεργκ, να σας θυμίσουμε εμείς. Ήταν ο κύριος «στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Όπως είχε αποκαλύψει η «Α» και η iapopsi.gr, ο Λιφ την είχε καταβρεί στην Ελλάδα, και η γυναίκα του ακόμα περισσότερο. Είχε κάνει κάτι δηλώσεις στα σουηδικά Μέσα, ότι την πάνε πρίμα στην Ελλάδα. Ο ήλιος λάμπει κάθε μέρα, πηγαίνουνε εκδρομές με τον σύζυγο, κάνουν μπάνια και τα ρέστα.

Μακάρι, ο Πέτερ να μην έβαλε υποψηφιότητα για τον ήλιο μονάχα και να κάνει δουλειά, αν επιλεγεί από τους «Big-4». Είμαστε περίεργοι, ωστόσο, να δούμε τι θα πει ο Πέτερ στον Τσαμούρη, ας πούμε, όταν δει εκείνη τη φάση με τον Βιεϊρίνια να απλώνει το χέρι στη Λαμία και να μην σφυρίζεται πέναλτι. Πάντως και ο Φρόιντφελντ και ο Κλάτενμπεργκ θα ενημερωθούν «αρμοδίως» από τον Μέλο με το μέλι για τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία. Πού είναι τα καλύτερα εστιατόρια, τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη κ.λπ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα