Μυστήριο με τον θάνατο 17χρονης Ιταλίδας στο Κρατικό Νικαίας

Mια 17χρονη Ιταλίδα έχασε τη ζωή της στο Κρατικό Νικαίας όταν διακομίστηκε εσπευσμένα από τη Νάξο, όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια της, με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο νοσοκομείο όπου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης κατέληξε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η διακομιδή της 17χρονης έγινε με συνθήκες κατεπείγοντος περιστατικού, ύποπτου για ιό Έμπολα ή παρεμφερούς μολυσματικού ιού. Ο ιός Έμπολα μπήκε στο προσκήνιο λόγω των ταξιδιών που είχε κάνει η οικογένεια, ωστόσο, έχει γίνει διάψευση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για το θάνατο 17χρονης Ιταλίδας, δεν ευθύνεται ο ιός Έμπολα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι συμβατά με τον ιό και οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ διερευνούν περαιτέρω το περιστατικό.

Η νεαρή είχε πάει στο νοσοκομείο Νάξου με υψηλό πυρετό και αιμορραγία και υψηλό πυρετό ενώ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας διαπιστώθηκε πως εμφάνιζε εικόνα σηψαιμίας.

Πλέον γίνονται εργαστηριακές εξετάσεις και την Πέμπτη θα είναι γνωστή η αιτία θανάτου της 17χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό των νοσοκομείων σε Νάξο και Αθήνα λαμβάνει προληπτική φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης