Πέθανε πρώην βουλευτής της Ν.Δ.

Εφυγε από την ζωή την Τρίτη στην Αθήνα ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας Νίκος Καλλές, σε ηλικία 83 ετών, μετά από παθολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο Νικόλαος Καλλές γεννήθηκε το 1938 στο χωριό Αλία του Αλμυρού Μαγνησίας και σπούδασε νομικά και οικονομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπήρξε πατέρας τεσσάρων τέκνων, επιτυχημένος δικηγόρος Αθηνών, εξελέγη δύο φορές βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 1989, διετέλεσε πρόεδρος της «Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» από το 1990 έως το 1994 και τo 1998 υπήρχε υποψήφιος Νομάρχης Μαγνησίας υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. και νομαρχιακός σύμβουλος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών (Ε.Θ.Ε.Μ.) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος αυτής.

Διακρίθηκε για το ήθος του, την αμέριστη αγάπη του για τη Θεσσαλία και την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά μελετώντας και αρθρογραφώντας για τα αναπτυξιακά και περιβαλλοντολογικά ζητήματα της Θεσσαλίας έως το τέλος της ζωής του και υποστηρίζοντας κοινωνικές δράσεις όπως το Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ το «Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη».

Οι συνθήκες της πανδημίας επιβάλλουν στην οικογένειά του να τον αποχαιρετήσουν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους στο πένθος της και παρακαλεί αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – Λίλιαν Βουδούρη» κάνοντας μία δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό IBAN: GR 2501 405030 50300 200200 1379.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα