Πετράκης: «Μόνο ένας χαζός θα ερχόταν στη Δράμα για να στήσει παιχνίδια»

Δεν θα αγοράσει τη Δόξα Δράμας ο Απόστολος Πετράκης, αλλά θα είναι ο σύμβουλος αυτών που θα πάρουν την ομάδα στα χέρια τους και προέρχονται από το περιβάλλον του.

Ως γνωστόν το όνομά του Απόστολου Πετράκη έχει συνδεθεί με την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, αναφέροντας σχετικά στο Metropolis 95.5:

«Δεν ισχύει αυτό που έχει περάσει προς τα έξω. Δεν αγοράζω εγώ τη Δόξα Δράμας, αλλά άτομα του περιβάλλοντός μου και εγώ θα τρέξω τις διαδικασίες και θα λειτουργώ ως σύμβουλός τους. Με καλή πρόθεση ανέλαβα να τρέξω κάποιες διαδικασίες. Ο νόμος που κατά τη γνώμη μου είναι λανθασμένος δεν με αφήνει να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο.

Εγώ έκανα λάθη στη ζωή μου και πλήρωσα για αυτά τα λάθη. Θα μπορούσα να κρυφτώ και δεν το έκανα καθώς βγήκα μπροστά, νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν ο νόμος δεν το απαγόρευε, θα ήθελα να ασχοληθώ».

Kαι είναι προφανές ότι τα έκαναν με το… καλημέρα μαντάρα στη Δόξα και τώρα τα μαζεύουν, γιατί ο Πετράκης δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να έχει στο όνομα του μετοχές, μια και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα του έδινε τη σχετική άδεια – έγκριση.

Επίσης, ο Κρητικός επιχειρηματίας είπε:

Για τις κατηγορίες που ακούει από τον κόσμο: «Αν ρίχνεις μία πέτρα σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, δεν μπορώ να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά. Εγώ τουλάχιστον θέλω να συνεχίσω να ζω και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, δεν θα απαντάω σε καθέναν που έχει κακές προθέσεις. Εγώ εισηγήθηκα στους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη Δόξα, γιατί είναι μία δυνατή ομάδα με κόσμο και ιστορία. Πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει».

Για την απαγωγή: «Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και έχω πληρώσει το τίμημα. Δικάζομαι καθημερινά για κάτι που έγινε πριν 11 χρόνια. Εγώ μόνος μου είπα ότι πρέπει να τιμωρηθώ και έτσι έγινε, αλλά δεν έχω ελέφαντα να τον φέρω και να δείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και το αγαπάω, δεν το ανακάλυψα χθες. Θα πρέπει να είμαι ο αιώνιος κατηγορούμενος;

Υπάρχουν επιχειρηματίες που βλέπουν αυτό σαν επένδυση για τον χώρο της Μακεδονίας. Άλλοι διαφημίζονται με τον δικό τους τρόπο. Εμείς πήγαμε σε μία ομάδα με κόσμο και θέλουμε να φτιάξουμε κάτι καθαρό. Μόνο ένας χαζός θα ερχόταν στη Δράμα για να στήσει παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα