Πέτρινα χρόνια στον ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να σταθεί, πλέον, ο Λουτσέσκου. Θα έχει την τύχη του Μαρτίνς;

Τελείωσε το παραμύθι, τον έκραξαν οι οργανωμένοι, τελείωσε το μέλι στις σχέσεις τους

Ο Μαρτίνς χαιρέτησε, να’ ταν κι άλλος. Με τον Λουτσέσκου, τι γίνεται; Όλα καλά; Τι θα κάνει τώρα που τελείωσε το σανοπαραμύθι του Σαββιδοτεχνείου, ότι είναι στρατηγός και «Πεπ Γκουαρντιόλα» και «Μουρίνιο» και άλλες τέτοιες παπαριές;

Θα μείνει ή θα την κάνει κι αυτός; Θα παραμείνει ότι τον αποδοκίμασαν οι οργανωμένοι; Δεν μιλάμε τώρα, για τίποτα στους επίσημους. Για τους οργανωμένους μιλάμε που είναι κράτος εν κράτει.

Πως θα σταθεί τώρα ο Λούτσε, που τον λένε χαϊδευτικά τον στρατηγό; Κι η πλάκα ποια είναι. Ότι οι Σαββιδοτέχνες έγραφαν για τον Μαρινάκη, ότι μπορεί να κοροϊδεύεις όλους για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα. Και το γράφανε αυτό για τον Μαρινάκη, που σηκώνει κούπας κάθε χρόνο.

Ο Λουτσέσκου τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια; Πουλάει παραμύθι. Ότι του κλέψανε πρωτάθλημα και άλλα τέτοια. Κάποτε, όμως, έρχεται η στιγμή της αλήθειας για όλους, μάστορα. Όσο και να τον στηρίζουνε οι Σαββιδοτέχνες και να φορτώνουνε τον αποκλεισμό στα λάθη του Λύρατζη και του Κάργα.

Με το μπαρδόν, αλλά πόσες τελικές στην εστία είχε ο ΠΑΟΚ; Μία στην Σόφια και άλλη μία στην Τούμπα. Γι αυτά, δεν φταίει ούτε ο Κάργας, ούτε ο Λύρατζης, που το δώσανε βορά στους οργανωμένους, για να μην πειραχτεί ο στρατηγός Λούτσε.

Έκανε και κάτι δηλώσεις της πλάκας ο Λουτσέσκου. Ότι για να φτιάξεις ένα σπίτι ξεκινάς από τα θεμέλια. Χαίρω πολύ. Γιατί δεν το έλεγε από την αρχή της σεζόν, για να προετοιμάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι τώρα ρίχνει τα μπετά, άρα δεν πρέπει να έχουν απαιτήσεις;

Το ποδόσφαιρο είναι πούστικο άθλημα. Έτσι και το πάρεις αψήφιστα, θα σε πατήσει κάτω. Θα σε εκδικηθεί. Έπαιζε με κάτι χωριά πέρυσι ο ΠΑΟΚ, χωρίς έναν σοβαρό αντίπαλο και το παίζανε ευρωπαίοι ρ φίλε. Με την Λίνκολν και την Μποέμιανς. Κι έπεσε σε βουλγάρικη νάρκη ο στρατηγός Λούτσε.

Και μιλάμε για μία ομάδα, που βγήκε στην ζητιανιά για κανένα φράγκο. Έρανο κάνει ο Νάσκο Σιράκοφ αυτός ο τεράστιος παικταράς που τώρα εξ ανάγκης είναι πρόεδρος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα