Πέτρος Φιλιππίδης: Από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης

«Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ οπού βρίσκεται κρατούμενος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Ο ηθοποιός χθες  κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού καθώς τηρώντας μια γραμμή άρνησης για όσα τον κατηγορούν δεν έπεισε την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς εκεί κρατούνται άτομα που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα όπως στη περίπτωση του κ. Φιλιππίδη.

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN και στην Ελένη Τσολάκη μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι διάσημος ή πολύ γνωστός πρωταγωνιστής. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλο το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε. Νομίζω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώην συνεργάτης και φίλος, αφού, όπως λένε οι καταγγέλλουσες και πολλοί άλλοι άνθρωποι που δεν πήγαν ποτέ στον ανακριτή ή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται βάσει της προανακριτικής εξέτασης ότι έκανε αξιόποινες πράξεις, θα περάσει ότι όλοι οι πολίτες που κάνουν αξιόποινες πράξεις», ανέφερε ο κ. Μπιμπίλας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα