Πετρούνιας και Μιλλούση βάπτισαν τις κόρες τους στην Παλαιά Φώκαια

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βάπτισαν τις κόρες τους στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση κατέφτασαν στο εκκλησάκι αγκαλιά με τις κόρες τους. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης κρατούσε την πρωτότοκη κόρη τους και η γυμνάστρια ρυθμικής τη μικρή. Η Βασιλική Μιλλούση έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή λευκή δημιουργία που επέλεξε να φορέσει, η οποία, βέβαια, συμπλήρωνε απόλυτα τα βαπτιστικά φορέματα των κοριτσιών της.

Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού πήρε το όνομα Σοφία και νονοί της ήταν ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασίλης Λαζαρίδης. Από το πλευρό του Χρήστου Μάστορα δεν θα γινόταν να λείπει η σύντροφός του, Χριστίνα Παπαδέλλη. Η μικρή πήρε το όνομα Ελένη και νονοί της ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα