Πέτσας: «Η ΕΡΤ βοηθά χιλιάδες μαθητές να διατηρήσουν την επαφή τους με το σχολείο»

Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο Στέλιος Πέτσας με ανάρτηση του ενημέρωσε ότι από χθες η ΕΡΤ έχοντας εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους μαθητές που βρίσκονται στο σπίτι και πρέπει να διατηρήσουν επαφή με το σχολείο.

Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα: «Η ΕΡΤ χτύπησε χθες το «πρώτο κουδούνι» της νέας εκπαιδευτικής τηλεόρασης. Σε μία δύσκολη συγκυρία, καθώς αντιμετωπίζουμε την πανδημία του #COVID_19, η δημόσια τηλεόραση σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, βοηθά τους χιλιάδες μαθητές μας να διατηρήσουν την επαφή τους με το σχολείο. Να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να νιώσουν την ικανοποίηση που τους δίνει η συμμετοχή τους στην τάξη, να χαρούν. Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους.
Συγχαρητήρια σε όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, ιδίως τώρα που #μένουμε_σπίτι Συνεχίζουμε!»

Η ΕΡΤ χτύπησε χθες το «πρώτο κουδούνι» της νέας εκπαιδευτικής τηλεόρασης. Σε μία δύσκολη συγκυρία, καθώς αντιμετωπίζουμε την πανδημία του #COVID_19, η δημόσια τηλεόραση σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, βοηθά τους χιλιάδες μαθητές μας να διατηρήσουν την επαφή τους με το σχολείο. Να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να νιώσουν την ικανοποίηση που τους δίνει η συμμετοχή τους στην τάξη, να χαρούν. Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους.Συγχαρητήρια σε όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, ιδίως τώρα που #μένουμε_σπίτιΣυνεχίζουμε!

Gepostet von Stelios Petsas am Dienstag, 31. März 2020

Διαβάστε επίσης