Πέτσας: Το σπίτι Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό είναι ιδιόκτητο – Τι ανακάλυψε ξανά ο Τσίπρας;

Απάντηση στις αιχμές που άφησε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφορικά με το σπίτι στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός.

«Για το σπίτι στον Λυκαβηττό, στο οποίο αναφέρθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα, προσπαθώντας να ρίξει κάποιες σκιές, είναι ιδιόκτητο και δηλώνεται εδώ και πολλά χρόνια στο Πόθεν Έσχες. Τι ανακάλυψε ο κύριος Τσίπρας ξανά; Ας κυλιστούν μόνοι τους σε οποιαδήποτε λασπομαχία. Τα πολιτικά συμπεράσματα που πρέπει να βγάλουν οι πολίτες, έχουν βγει», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την προαναγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «θα φέρουμε στη Βουλή μια τροπολογία που θα υποχρεώνει στους βουλευτές και τους υπουργούς να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο τον δανεισμό τους, αλλά και την πορεία του χρέους τους και τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει», τόνισε:

«Πολύ ωραία η προσπάθεια του συμψηφισμού, αλλά δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για κάποιον που θέλει να έχει πολιτικά πλεονεκτήματα και θέλει να εμφανίζεται ως το λαϊκό παιδί της Κυψέλης και όχι ως ο μεγαλοαστός που ζει στο Σούνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα