Πήγε να περάσει ηρωίνη στον αδερφό της στη φυλακή

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 18,5 γραμμάρια ηρωίνη επεχείρησε να περάσει μια 35χρονη Αλβανίδα στον 25χρονο αδερφό της που κρατείτε στις φυλακές Χίου. Το επισκεπτήριο έμοιαζε να ήταν η τέλεια ευκαιρία καθώς είχε κρύψει το σκληρό ναρκωτικό στα ρούχα που του είχε πάει.

Η «σκόνη» όμως έγινε γρήγορα αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στα είδη ρουχισμού, καθώς ήταν υποψιασμένοι γιατί ο νεαρός ήταν ένα από τα μεγάλα «κεφάλια» της ελληνοαλβανικής σπείρας που είχε τον έλεγχο της αγοράς ναρκωτικών στο νησί! Πρόσφατα, μάλιστα, καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Κακουργιοδικείο Βορείου Αιγαίου σε κάθειρξη οκτώ ετών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Η 35χρονη Αλβανίδα συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου με την κατηγορία της απόπειρας εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ σε βάρος του 25χρονου αδελφού της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης