Πήγαν «περίπατο» τα μέτρα για τον κορωνοϊό – Γέμισαν με κόσμο οι παραλίες και το κέντρο της Αθήνας

Εικόνες που μόνο Lockdown δεν θυμίζουν…

Εικόνες που μόνο Lockdown δεν θυμίζουν εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Αττική, καθώς ο καλός καιρός έκανε το Αθηναίους να «ξεχυθούν» στις παραλίες αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Αθηναίοι λίγο πριν έρθει το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, στέλνοντας το γνωστό κωδικό 6 στο sms 13033 για τις μετακινήσεις τους, επισκέφθηκαν βουνά αλλά και παραλίες εν μέσω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, το Καβούρι και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας από τον Φλοίσβο μέχρι την Βουλιαγμένη είχαν γεμίσει με κόσμο, κάτι που μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει.

Ακόμη, κόσμος βρέθηκε και στην παραλία της Γλυφάδας αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ακρόπολη, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν το περπάτημα, το ποδήλατο ενώ οι πιο θαρραλέοι πήγαν και για μπάνιο στη θάλασσα.

Παράλληλα, Πάρνηθα και Τατόι είχαν την τιμητική τους καθώς οι Αθηναίοι πήγαν μια βόλτα στη φύση, με τους αστυνομικούς ελέγχους να είναι εντατικοί σε όλα τα σημεία.

Τέλος, αναφορικά με τις συστάσεις της αστυνομίας για αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, αρκετοί ήταν αυτοί που έδειξαν ολίγον τι αδιαφορία, ενώ μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν αυτοί που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες των αστυνομικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα