Πήγε να κάνει «θέατρο» ο Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

Sports Παρασκήνια

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία. Ο Σέρβος τενίστας απέδειξε ότι είναι μεγάλος αθλητής, αλλά μικρός σαν άνθρωπος. Διότι, αν ήθελε να δώσει το παράδειγμα, θα εμβολιαζόταν πρώτος και θα πήγαινε στο Australian Open για να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα που θα είχε μεγάλη απήχηση.

Προτίμησε να κάνει τον… Κινέζο, παρά το γεγονός πως γνώριζε ότι οι Αυστραλοί έχουν περάσει δύσκολα με τον κορωνοϊό, έχουν υποστεί αλλεπάλληλα lockdown και έχουν επίσης απώλειες από την αρρώστια και γι’ αυτόν τον λόγο δεν επέτρεψαν ακόμη και σε Ρώσους αθλητές που έχουν κάνει το sputnik την είσοδο στη χώρα.

Ο Τζόκοβιτς έγραψε στις… παλιές του ρακέτες όλα αυτά, εκμεταλλεύτηκε την τρύπα που έκαναν οι διοργανωτές και ζήτησε δήθεν… ιατρική εξαίρεση, επικαλούμενος ένα αμφίβολο πρόβλημα υγείας για να μην κάνει το εμβόλιο και να πάρει μέρος στο τουρνουά, όμως δεν υπολόγισε τις αντιδράσεις των Αυστραλών.

Από τη στάση του Σέρβου τενίστα και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ότι στην Αυστραλία δεν πήγε ως αθλητής, αλλά ως εκπρόσωπος του… αντιεμβολιαστικού κινήματος, μόνο και μόνο για να κάνει «θέατρο» με τις αρχές για τον εμβολιασμό…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα