«Πικραμένος» ο Λίνο για τον τρόπο που έφυγε

Στενοχωρημένος έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Λίνο, ο οποίος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΣΠΟΡ του Βορρά», υποστήριξε ότι η διοίκηση των Θεσσαλονικέων δεν τον σεβάστηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός:

«Είμαι στενοχωρημένος για τον τρόπο που με άφησαν να φύγω. Μετά από 5,5 χρόνια στα οποία έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα στην ομάδα, στο τέλος ένιωσα ότι με έβαλαν περιθώριο. Όχι ο κόσμος, αλλά η διοίκηση. Θα μπορούσαν να με σεβαστούν περισσότερο. Ήθελα να μείνω και να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Είτε έτσι, είτε αλλιώς και τον κόσμο αγαπώ πολύ, αλλά και την ομάδα… Αυτό δεν αλλάζει».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Πάντα θα θυμάμαι πόσο με αγάπησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Αυτή η αγάπη δεν ξεχνιέται. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα οι καλύτεροι που έχω γνωρίσει στον κόσμο. Τους εύχομαι να πανηγυρίσουν σύντομα όχι μόνο έναν αλλά πολλούς τίτλους! Αυτός ο κόσμος αξίζει να πάρει περισσότερες χαρές…»

-Πότε θα ξαναέρθεις στη Θεσσαλονίκη;

«Προς το παρόν δεν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις που έχω με την Ακαδέμικα. Αλλά σίγουρα όταν βρω χρόνο, θα έρθω κάποια στιγμή με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη για να δω τους φίλους μου αλλά και κάποιο ματς του ΠΑΟΚ».

-Σου λείπει η Τούμπα;

«Ναι, λογικό δεν είναι μετά από 5,5 χρόνια που έζησα εκεί; Όταν θα έρθω Θεσσαλονίκη έχω σκοπό να δω και κάποιο ματς του ΠΑΟΚ μέσα από τη Θύρα 4! Ναι αυτό είναι κάτι που δεν είχα δυνατότητα να κάνω τόσα χρόνια που ήμουν στην ομάδα, αλλά πλέον θέλω να το κάνω κάποια στιγμή!»

-Στην Ακαδέμικα έκλεισες για ένα ή για δύο χρόνια;

«Έκανα συμβόλαιο για έναν χρόνο, παρότι δεν έχω σκοπό να σταματήσω από φέτος το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου άλλες μία με δύο σεζόν πέρα από τη φετινή στις οποίες μπορώ να αγωνιστώ και να παίξω μπάλα σε υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης