Πιλίδης: «Οι παλαιστές πάντα είμαστε οι πιο φτωχοί»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/2) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 Night Show, αποκαλύπτοντας πως το Survivor δεν ήταν για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στη πενιχρή οικονομική στήριξη στους παλαιστές.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πιλίδης τόνισε ότι το Survivor δεν ήταν για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές.

“Εμένα ο χώρος μου είναι ο αθλητισμός, μία ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που δεν ήταν του στιλ μου”, ανέφερε αρχικά για το Survivor.

Οι παλαιστές πάντα είμαστε οι πιο φτωχοί. Μία μικρή υποστήριξη θέλαμε, δεν ζητάμε πολλά. Την προετοιμασία μας και κάποιο χαρτζιλίκι για τα έξοδα. Να μπορείς να κάνεις σωστή διατροφή. Μιλάμε για 300 ευρώ το μήνα, δεν μιλάμε για παραπάνω ποσά. Θα πρέπει ο αθλητής να δανειστεί για να πάει στους αγώνες.

Εγώ ξεκίνησα πολύ δύσκολα. Η μάνα μου κι εγώ αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά που είχαμε, για να μπορέσω να πάω στους αγώνες”, καταλήγει. Δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα