Πινγκ πονγκ: Στο ευρωπαϊκό Top 10 των κορασίδων η Παπαδημητρίου

Θα είναι δυνατό, θα είναι και ιδιαίτερα τιμητικό το φινάλε της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στην κατηγορία των κορασίδων. Η 15άχρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας προσκλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Τοπ 10 Under 15, γράφει ιστορία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση και παράλληλα παίρνει μία ακόμα επιβράβευση για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά, που κάνει εδώ και χρόνια για την αγωνιστική της εξέλιξη! Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νόρντγουικ της Ολλανδίας από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου και πρώτη φορά στα χρονικά θα μετάσχει Ελληνίδα αθλήτρια στον ετήσιο θεσμό!

Χάρη στην πολύ ψηλή θέση της στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης U15 (ήταν στο νούμερο 11 τον Αύγουστο στην Ευρώπη) η Παπαδημητρίου βρίσκεται 9η στη λίστα των συμμετοχών. Η πρόσκληση στη σπουδαία ατομική διοργάνωση, η παρουσία ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης, αποτελεί επίσης τιμή για τους γονείς της, τους προπονητές της, την ομοσπονδία, όσους τη στηρίζουν στην εξέλιξή της και δυναμώνει την προοπτική της για το μέλλον.

Η αριστερόχειρας αθλήτρια θα ζήσει και φέτος μεγάλα διαστήματα στη Γερμανία, ενώ θ’ αγωνιστεί και στην TTV G-W Στάφελ της 3ης κατηγορίας παίρνοντας από μικρή τις πρώτες παραστάσεις κι από διασυλλογικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Λόγω της μεταγραφής αυτής μάλιστα, δεν έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος στην ελληνική Α1 με τον Ολυμπιακό, όπου έχει φέτος αθλητικό δελτίο. Επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι είναι πολύ πιθανό να προσκληθεί και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων (Κόρατ, Ταϊλάνδη, 24/11-01/12), πάντα χάρη στην καλή της θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Διαβάστε επίσης