Πινγκ πονγκ: Συγκρούονται στην Α1 ανδρών Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Η κορυφαία κατηγορία των ανδρών στα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης επανέρχεται σε λίγες ώρες στο προσκήνιο. Στα Χανιά και την Ορεστιάδα θα διεξαχθούν η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική και ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού την Κυριακή στις 10:00 και θα μεταδοθεί σε live streaming (https://www.youtube.com/watch?v=lIaYzsKIKi8&fbclid=IwAR2WJjKo6l5fGtsJqKaVNSw4qOEILtppg1wgmhnx2exqkBWRJAP23u2N6mI είναι το λινκ). Οι δύο ομάδες είναι στους διεκδικητές του τίτλου μαζί με μία ακόμη παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού αθλητισμού, την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ και τον Ίφιτο Πατρών, ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από την «Ένωση».

Στα Χανιά θα είναι οι 6 από τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες 4 θ’ αγωνιστούν στην ακριτική Ορεστιάδα και το νέο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Αυτό το διήμερο θα συνεχιστεί και η Α2 των γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πλήρεις αναμένεται να παραταχθούν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι της Κυριακής. Πέρα από τα μεγάλα ονόματα των αντιπάλων και την αξία των ομάδων… ιντριγκάρει το στοιχείο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόνο Έλληνες στην τριάδα του (αδερφούς Κωνσταντινόπουλους και Αγγελάκη), ενώ ο Ολυμπιακός στηρίζεται και στους Πορτογάλους Μοντέιρο και Μέντες. Στην πόλη της Κρήτης θ’ αγωνιστεί και ο Ίφιτος και φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο ν’ αποφύγει τις πρώτες ήττες στη διοργάνωση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στην Ορεστιάδα η ΑΕΚ θα συναντήσει το Πέρα, τη Φιλία και τη Βόχα και είναι στο χέρι της ν’ αυξήσει το σερί. Η αναμέτρηση των δύο τελευταίων θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς μαζί με την Πεύκη είναι οι ομάδες, που αναζητούν ακόμη την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης