«Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά» με την Άντζυ Σαμίου ο Φαν τ’ Σιπ. (Φταίει ο τσοπάνης και όχι το μαντρί)

Να κάψουμε τις παπαριές, ότι τέτοια είναι η στάνη, τέτοιο τυρί βγάζει. Μια χαρά ομάδα είναι η Eθνική Ελλάδας και καλούς παίκτες έχει. Όχι για να κερδίζει τη Γαλλία και την Ισπανία και την Ιταλία, αλλά κάτι ομάδες σαν το Κόσοβο, πρέπει να τις καθαρίζει και χωρίς να παίζει. Άρα δεν φταίει η στάνη, αλλά ο τσοπάνης φταίει. Ο Τζόνι Φαν τ’ Σιπ. Όχι το μαντρί.

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που τραγουδάει κι η Άντζυ Σαμίου με τα ωραία προσόντα. Εκεί την οδήγησε την εθνική ο τσοπάνης. Μιλάμε, τώρα, ότι έτσι κι η εθνική έπαιρνε τα ματς με το Κόσοβο και το 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα, θα ήτανε δεύτερη τώρα και θα έπαιζε αυτή στα μπαράζ.

Δεν το έκανε η Εθνική του Ολλανδού, κόντρα στην ποδοσφαιρομάνα, το Κόσοβο, που έγινε χώρα ανεξάρτητη πριν από 13 χρόνια. Κι ο Φαν τ’ Σιπ άρχισε και πάλι το παραμύθι. Χάσαμε ευκαιρίες και άλλα τέτοια. Ο Φερνάντο Σάντος και ο Ότο Ρεχάγκελ τέτοια ματς τα είχαν για πρωινό. Κι αν δεν τα κερδίζανε, θα είχαν παραιτηθεί.

Ο Ολλανδός βρήκε ένα μάτσο κορόιδα στην Ελλάδα. Κι ο Παναγιώτης Δημητρίου είχε μετά το παιχνίδι ότι θα μιλήσει με την τεχνική επιτροπή. Θα αποφασίσει, δηλαδή, ο Τάκης Φύσσας με τον Κώστα Κωνσταντινίδη, αν θα μείνει ο Ολλανδός. Σαν να πεις του Σάκη Ρουβά, να σου αλλάξει μπουζί στο αυτοκίνητο και τη Ρένα Μόρφη να πλέξει στον αργαλειό κανένα σεμεδάκι.

Ο Πέλκας το είπε καθαρά, ότι εννοείται ότι θέλουμε να μείνει ο Φαν. Ανήκει στο φαν κλαμπ του Φαν ο Δημητράκης. Όπως και το Σαββιδοτεχνείο, που είχε «σημάδια βελτίωσης», πριν από το ματς με την Ισπανία. Γιατί, λένε, το είπε ο Λουίς Ενρίκε. Και πριν φωνάξει ο κόκορας, παραλίγο να χάσει κι από το Κόσοβο μέσα στο ΟΑΚΑ. Σανοπαραμύθι από το Σαββιδοτεχνείο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα