Πιο έξυπνος ο… μικρός

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Όλος ο… λαός (του Ολυμπιακού) τα έχει με τον Γιασίν Μεριά μετά την ήττα από την Τότεναμ – και όχι άδικα, αφού το λάθος του στο 0-2 ήταν τουλάχιστον παιδαριώδες.

Αλλά όταν μιλάμε για λάθη, που στοιχίζουν σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο, δεν μπορεί να εννοούμε μόνο την γκάφα του Τυνήσιου λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου.

Δηλαδή αυτή η ολιγωρία στο πλάγιο, από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, τι ήταν; Κάτι… συνηθισμένο; Επειδή ο Τσιμίκας είχε την εντύπωση ότι έγινε φάουλ, έπρεπε να σταματήσει και να παραπονεθεί στον διαιτητή;

Ακόμα χειρότερα, έπρεπε ν’ ασχοληθεί με τον διαιτητή ο Μασούρας, που ήταν δίπλα στη φάση, και να παρατήσει το μαρκάρισμα του παίκτη του; Τα αποτελέσματα τα είδαμε με την ταχύτατη εκτέλεση του πλαγίου (χάρη και στην ποδοσφαιρική οξυδέρκεια ενός μπολ μπόι) και το γκολ.

Το λάθος το επισήμανε στους παίκτες του σε ομιλία ο Μαρτίνς, αλλά τι να το κάνεις πλέον; Το κακό είχε γίνει. Αφήστε που το μπολ μπόι έδειξε πιο έξυπνο από τους παίκτες του Ολυμπιακού! Γιατί και τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο Champions League.

Να σου δείχνει ένα παιδί ότι σκέφτεται ποδοσφαιρικά, κι εσύ από την Ελλάδα με τη διαφορετική νοοτροπία να σκέφτεσαι ότι βασικά πρέπει να τα… χώσεις στον διαιτητή.

Διαβάστε επίσης