Πιο γλυκιά, πιο προσιτή, πιο… σέξι

Μπορεί στον στίβο μάχης να μην διέπρεψε με τις επιδόσεις της, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν το πιο λαμπερό πρόσωπο του φετινού Survivor. Πλέον, η σέξι παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στη βάση της -μετά από μία δίμηνη περιπέτεια στον Άγιο Δομήνικο- και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η παρουσία της στο reality επιβίωσης του τ/σ ΣΚΑΙ έδωσε την ευκαιρία στο τηλεοπτικό κοινό να γνωρίσει μία διαφορετική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σαφώς πιο γλυκιά και προσιτή απ’ την εικόνα που όλοι είχαμε στο μυαλό μας. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει πλέον τις πρώτες μέρες στην πατρίδα και αρχίζει η ζωή της να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Άλλωστε οι βραδινές έξοδοι ήταν πάντα στο πρόγραμμά της και την ευχαριστούν ιδιαιτέρως.

Η Κωνσταντίνα μίλησε στο «thema people» για το Survivor και απάντησε στο ερώτημα για το εάν την πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Acun Ilicali (σ.σ. ο Τούρκος παραγωγός του προγράμματος), προκειμένου να την πείσει να πει το «ναι». «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πώς έγινε η επαφή με το Survivor. Πάντως, η πρόταση μου είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Πήγα, έκανα το ραντεβού και ευγενικά αρνήθηκα. Έχω μάθει να ακούω. Παρ’ όλα αυτά δεν αποδέχτηκα την πρόταση. Γιατί πήγα τελικά; Έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό η Ρόδος. Στις 30 Δεκεμβρίου πετούσα για το νησί, έχασα όμως την πτήση μου. Ταξίδεψα την επομένη για να κάνω Πρωτοχρονιά με τους δικούς μου και τότε, στις 31 του μήνα, κάτι έγινε εκεί και αποφάσισα να πω το “ναι”.

«Είχα μείνει χωρίς δουλειά και ήταν μεγάλο πλήγμα»

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο, μια καθοριστική συνάντηση με έναν άνθρωπο. Πάντα ένας άνθρωπος παίζει ρόλο στη ζωή μας. Τυχαία. Χαίρομαι πάντως που είπα το ναι. Η Ρόδος ήταν πάντα σταθμός της ζωής μου. Όλα εκεί γεννιόνταν και ξαναγεννιόνταν. Είχα μείνει χωρίς δουλειά ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Από τότε που ήρθα στην Αθήνα ήμουν οικονομικά ανεξάρτητη, έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου από πάρα πολύ μικρή. Πάντα δούλευα.

Οπότε ήταν πολύ μεγάλο το πλήγμα να μείνω χωρίς δουλειά, ειδικά αφού είχα συνηθίσει να ζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι το οικονομικό κομμάτι του Survivor ήταν κάτι που δεν με απασχολούσε. Όμως ήταν για μένα ο τελευταίος λόγος. Κανείς δεν μπορεί να μείνει στο παιχνίδι για τα χρήματα. Είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι ή σε νοιάζει στην παραλία», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης