Πιο κατενάτσιο… πεθαίνεις, από Γκαρσία και Μπόλονι, ομαδούλες κατάντησαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Επειδή διαβάζουν και πιτσιρικάδες, θα κάνω και μία ανάλυση. Ξέρετε, ρε, τι σημαίνει κατενάτσιο; Αν, όχι, μάγκες μου, κοιτάξτε, πως έπαιξε σήμερα ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός με τον Άρη και την ΑΕΚ. Ταμπούρι πίσω και μπροστά, κάτι θα τύχει, να βάλουμε κανένα γκολ και να πάρουμε το ματσάκι 1-0.

Αυτό έκαναν οι δυο προπονηταράδες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ο Πάμπλο Γκαρσία με τον Λάζλο Μπόλονι. Πίσω γερά με τσαμπουκά και μπροστά, όλο και κάποια μαλακία θα γίνει από τον αντίπαλο, θα βάλουμε γκολ και καθαρίσαμε.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Γκαρσία. Τρείς στην άμυνα και δυο τα μπακ, πέντε αμυντικοί. Και ο Σβάμπ με τον Αγκούστο, επτά στο σύνολο και μπροστά, ο Καντουρί με τον Ζίφκοβιτς πίσω από τον Σβιντέρσκι. Μιλάμε για πού μεγάλα ρίσκα ο Πάμπλο.

Κάνει μια μαλακία ο Κουέστα εκεί με τον αμυντικό τον Σάκιτς, γκολ ο ΠΑΟΚ. Προπονηταράς ο Γκαρσία με τους επτά αμυντικούς. Κι είχε να λέει μετά, αφού πρώτα έδειξε τα παπάρια του, όπως κατήγγειλε ο Καρυπίδης, ότι δημιουργήσαμε μια ευκαιρία με τον Ζίφκοβιτς. Κι ο Λεβαδειακός αν παίξει με τον Άρη, στου Χαριλάου, δυο ευκαιρίες θα τις κάνει.

Ολόκληρος προπονητής του ΠΑΟΚ και να σου λέει, ότι είχε και μία ευκαιρία με τον Ζίφκοβιτς. Να τον ακούσει κανένας Κούδας, δηλαδή, να τον τρέχουνε τον άνθρωπο.

Ο Μπόλονι υπήρξε κι αυτός προπονητής του Γκαρσία. Βάζει ένα γκολ και μετά, φτου ξελεφτερία με την ΑΕΚ. Έντεκα- μηδέν οι τελικές. Ούτε μια φορά δεν πέρασε την σέντρα. Πίσω γερά με τσαμπουκά. Πιο κατενάτσιο, δεν γίνεται. Χειρότερο κι από το κατενάτσιο του Γκαρσία.

Σου λέει, να το κλέψω το ματσάκι, να καθαρίσω, μη με καθαρίσουν. Όπως ακριβώς σκέφτηκε κι ο Πάμπλο. Σου λένε τα παλικάρια, άπαξ και χάσουμε, κινδυνεύουμε να μας απολύσουνε. Τουλάχιστον, να μην χάσουμε. Του Ουρουγουανού προπονηταρά, του έκανε το χατίρι το κατενάτσιο. Του Ρουμάνου, δεν του το έκανε.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα