«Πιπέρι» στο… στόμα για όσους τολμούν να ρωτάνε την Αννίτα για τον μονάκριβό της! (βίντεο)

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι είναι (χρόνια τώρα) οπαδός της περιβόητης ατάκας «προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη»

Στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βγήκε πρόσφατα η Αννίτα Πάνια, όπου και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τη νέα καθημερινότητά της, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

«Το ότι δουλεύουμε αυτή την περίοδο δεν σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά, το καταλαβαίνετε κι εσείς εκεί. Τα μεγάλα σόου είναι δύσκολο να βγουν, αλλά τα δικά μας βγαίνουν στον αέρα κανονικά. Βέβαια, δεν είναι η εκπομπή μου αυτό που κάνω, είναι κάτι άλλο, αλλά το παλεύω. Δεν έχω αίσθημα εγκλεισμού γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι που μου επιβάλει κάποιος», δήλωσε on camera η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αννίτα κοίτα» και συνέχισε λέγοντας:

»Αισθάνομαι ότι κάνω αυτό που θέλω να κάνω και αυτό που πρέπει να μου συμβαίνει. Δεν είναι ότι κάποιος με έχει κλείσει κάπου, δεν το έχω πάρει έτσι στραβά. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι γίνεται γύρω τους και καλύτερα από εμάς. Όταν ξέρουν αυτό που τους συμβαίνει, όταν ξέρουν αυτό που γίνεται γύρω τους, προσαρμόζονται στην πραγματικότητα».

«Ο Αντρέας δεν σου εκφράζει την ανησυχία του ακόμα και για τους μήνες μετά από όλο αυτό που ζούμε; Φοβάται; Νιώθει φόβο ο Αντρέας;», ήταν η ερώτηση για τον γιο της και η Αννίτα Πάνια απάντησε: «Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…».

Μετά από τέτοια απάντηση, άντε να συνεχίσει κανείς να δείχνει στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι είμαστε μια… ευχάριστη ατμόσφαιρα..!

Διαβάστε επίσης