Πιπιλή σε Παπανδρέου: Γιώργο φάε γιατί θα έχουμε… ντράβαλα!

Παρούσα στο δείπνο της Ντόρας Μπακογιάννη στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα ήταν και η Φωτεινή Πιπιλή, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο alpha989 η Φωτεινή Πιπιλή περιέγραψε όσα είπε στον πρώην πρωθυπουργό και ήταν απολαυστική:.

«Μόλις είδα τον Γιώργο, θυμηθήκαμε τα παλιά και του λέω κάποια στιγμή «Γιώργο, να σου ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί εσύ δεν έρχεσαι συχνά στο σπίτι της Ντόρας», με κοίταγε ο Γιώργος, «εδώ τρώμε, εδώ δεν έχει πράσινα τσάγια».

Γέλασε ο Γιώργος Παπανδρέου και μου λέει «Όχι, όχι, Φωτεινή είμαι προετοιμασμένος». Του λέω «πρόσεχε γιατί έτσι και σε δούμε ότι δεν τρως, θα έχουμε ντράβαλα».

Η βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμα αναφερόμενη στο δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι και πολύ αρχόντισσα διότι κάθε φορά κάνει αντίστοιχο τραπέζι, είτε ανοίγει την οικία της, είτε στο Στρασβούργο. Κάθε φορά που είναι επικεφαλής αντιπροσωπείας. Δεν το έχει κάνει άλλος. Δεν μας είχε ντολμαδάκια. Ξέχασα να της το πω. Είχα προετοιμαστεί γιατί εγώ δεν είμαι του πολύ φαγητού, είμαι του καλού φαγητού και επειδή στην Ντόρα τρώμε εξαιρετικά. Ντολμαδάκια δεν είχε αλλά είχε κάτι μελιτζάνες. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Και ασχολείται η ίδια. Οι καλές νοικοκυρές να ξέρετε ότι είναι αυτές που μαγειρεύουν και δίνουν το στίγμα. Ήταν πολύ ευχάριστη βραδιά».

Διαβάστε επίσης