Πήρε από τον Παλάσιος μέσα από τα χέρια τού… κανένα

Ο Παναθηναϊκός άρπαξε τον Παλάσιος μέσα από τα χέρια τού… κανένα. Στα 30 του χρόνια ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν είχε καταφέρει να συγκινήσει κανέναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Όχι βέβαια πως ήθελε να φάει τα ποδοσφαιρικά του νιάτα στη Λατινική Αμερική. Το είπε εξάλλου και ο ίδιος με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Από μικρό παιδί ήθελα να έρθω στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, κατακτώντας έναν τίτλο. Θέλω να τα καταφέρω και σε ατομικό επίπεδο».

Ήθελε να έλθει ο Αργεντινός, αλλά κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί να τον πάρει. Μέχρι που τον ανακάλυψε ο Παναθηναϊκός. Προσπάθησε να του δημιουργήσει την εικόνα… σούπερ παίκτη, αλλά δεν του βγήκε. Γιατί είναι και τα νούμερα. Ο Παλάσιος ανά 90λεπτο δοκιμάζει 3,9 φορές να περάσει αντίπαλο. Πόσες φορές τα καταφέρνει; Μόλις 1,5. Ούτε τις μισές δηλαδή. Τέτοια αναποτελεσματικότητα λίγοι εξτρέμ την έχουν. Και από γκολ; Κλάφ’ τα, Χαράλαμπε. Πάντως κάνει 2,7 τελικές το παιχνίδι, από τις οποίες τις 2 μέσα από την περιοχή. Τρυπώνει, δηλαδή. Αλλά για την μπάλα στα δίχτυα, το βάρος θα πέσει ξανά σε Καρλίτος και Μακέντα. Πόσο παραγωγικοί θα είναι εξαρτάται και από τη δουλειά που θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» ας κρατάνε μικρό καλάθι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα