Πήρε θέση ο Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν…»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του στα όσα λέγονται και γράφονται για το αν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε.

Ο πολυνίκης προπονητής τόνισε ότι είναι προπονητής της Φενέρ μέχρι το καλοκαίρι και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ούτε με την τουρκική, αλλά ούτε και με άλλη ομάδα.

Η δήλωσή του:

«Ελπίζω αυτή η ανακοίνωσή μου να βρίσκει όλους τους ανθρώπους υγιείς κι εύχομαι όσοι παλεύουν να έχουν ταχεία ανάρρωση. Ο λόγος που δεν έχω τοποθετηθεί δημοσίως τον τελευταίο καιρό είναι η τρέχουσα κατάσταση που μας αφορά όλους. Από τη στιγμή που διακόπηκε η δράση και οι προπονήσεις, είμαι σε διαρκή επαφή με τον general manager και τους ανθρώπους της διοίκησης, μαζί με το προπονητικό σταφ και τους παίκτες. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι όλοι να έχουν την υγεία τους. Γνωρίζω πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασης και γι’ αυτό είμαι σε στενή επαφή με όλους, ώστε να αξιολογώ τι είναι το καλύτερο να κάνουμε.

Σχετικά με τη δική μου κατάσταση, θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Είμαι προπονητής της Φενέρμπαχτσε μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και ο,τι κάνω αυτή τη στιγμή, το κάνω πάντα αφοσιωμένος στο καλό της Φενέρμπαχτσε. Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας, πρέπει να πω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα μου ή από άλλη ομάδα. Δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου μέχρι τώρα. Επίσης, ήθελα να τονίσω ότι έχω μία αρχή ζωής και ποτέ δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα, ενώ δεσμεύομαι με συμβόλαιο σε άλλη. Όλες οι πληροφορίες γύρω από το όνομά μου είναι αναληθείς και fake news. Για να είμαι ξεκάθαρος, προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην Φενέρμπαχτσε και ήθελα να το μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα