Είχαν πρόβλημα με τη «Γέφυρα». Τους τηλεφώνησε ο Σταϊκούρας!!!

Δύο πολίτες, που διαμαρτυρήθηκαν στο Mega για το πρόγραμμα «Γέφυρα», δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον Χρ. Σταϊκούρα μετά την εκπομπή, και το πρόβλημα λύθηκε

Ο Χρήστος Σταϊκούρας άφησε άφωνους δύο συμπολίτες μας με την ενέργεια του να μιλήσει ο ίδιος μαζί τους για να μάθει για τις καταγγελίες τους.

Ο υπουργός Οικονομικών άκουσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δύο πολίτες να καταγγέλλουν διάφορα προβλήματα που είχαν με το πρόγραμμα «Γέφυρα» και ζήτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό τα τηλέφωνά τους. Κι όπως είπαν στο Mega, και οι δύο τα έχασαν που τους τηλεφώνησε ο ίδιος ο υπουργός. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η κυρία Κατερίνα και ο κύριος Γιώργος δέχθηκαν το υπουργικό τηλεφώνημα και περιέγραψαν τι συνέβη.

«Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα σε εσάς δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. «Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών» μου είπε. Εγώ κόλλησα στην αρχή» σημείωσε η κυρία Κατερίνα. «Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. «Το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε», συμπλήρωσε η ίδια. Σύμφωνα με την ίδια το ζήτημά της έχει δρομολογηθεί.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο υπουργός έβλεπα την ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Μαυρογιαλούρο. Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος, ο υπουργός του δεσμεύτηκε να λυθεί το πρόβλημά του. «Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι αν για το λάθος φταίει το δημόσιο θα βγει δημόσια και θα το αναγνωρίσει», είπε ο κ. Γιώργος. Μετά από δύο μέρες το πρόβλημα λύθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα