Πιστή στον Καμμένο, παραιτήθηκε η γεν. γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού

Παραιτήθηκε από την γενική γραμματεία του υπουργείου Τουρισμού η Ευρυδίκη Κουρνέτα, στέλεχος των ΑΝΕΛ, παραμένοντας πιστή στον Πάνο Καμμένο.

Η κ. Κουρνέτα κράτησε διαφορετική στάση από την Έλενα Κουντουρά και στην επιστολή παραίτηση της άφησε αιχμές για την υπουργό: “Η επιτυχία στον Τουρισμό δεν είναι αποτέλεσμα ενός προσώπου, αλλά μίας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων”.

Επίσης η κ. Κουρνέτα τόνισε μεταξύ άλλων ότι “σήμερα κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος μου στη θέση της Γενικής Γραμματέως Τουρισμού ύστερα από δύο έτη δημιουργικά και παραγωγικά. Παραμένοντας απόλυτα σταθερή στις αρχές και τις θέσεις μου, για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και τάξης, οδηγήθηκα στην απόφαση της παραίτησής μου. Οι τελευταίες εξελίξεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Στη θέση αυτή τοποθετήθηκα κατόπιν προτάσεως από τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και θεωρώ ηθικό χρέος μου να τον ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”.

Η παραίτηση της έγινε άμεσα δεκτή και το επόμενο διάστημα αναμένεται η αντικατάσταση της με πρόσωπο προερχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Διαβάστε επίσης