Πιτίνο: Αφοσιώνεται στη “μάχη” του εγγονού του με σπάνια ασθένεια

Σε σοβαρό και σπάνιο πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει ο εγγονός του, αναφέρθηκε ο Ρικ Πιτίνο. Αποκάλυψε την ασθένεια σε συνέντευξή του και τόισε πως θέλει να περάσει τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας την οικογένειά του να το αντιμετωπίσει. και τόνισε πως θέλει να αφοσιωθεί σε αυτό για τους επόμενους έξι μήνες.

«Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους».

Όσο για το σκάνδαλο που τον απομάκρυνε από το Louisville και το NCAA σχολίασε: «Δούλεψα εκεί για 17 χρόνια και μία μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το FBI ασχολείται με εμάς και με κάλεσαν να παραιτηθώ. Είπα αμέσως ότι δεν είχα καμία ανάμειξη και πως δεν γνώριζα τίποτα. Ξέρουν πως είμαι αθώος. Πιστεύω πως με απέλυσαν για άλλους λόγους, απλά βρήκαν μία αφορμή. Αν ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό, θα το σταματούσα άμεσα, σε δέκα δευτερόλεπτα. Δεν θα γινόταν τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης