«Πλήρης εξυγίανση»

Η αντίδραση των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ούτε προσωρινή ήταν, ούτε… λόγια της στιγμής. Οι ιδιοκτήτες της αρκαδικής ΠΑΕ ζήτησαν ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά, αίτημα που έγινε δεκτό από τον πρωθυπουργό, τον οποίο και συνάντησε σήμερα (Τρίτη) ο Γιάννης Καϋμενάκης.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα μίλησε για αρκετή ώρα με τον κ. Σαμαρά, στον οποίο και εξέφρασε όλους τους προβληματισμούς του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Καϋμενάκης ζήτησε την παρέμβασή του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλήρης εξυγίανση στο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο έδειξε αποφασισμένος να πράξει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έδειξε να έχει πλήρη γνώση των «κακώς κειμένων». Παράλληλα, ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Αστέρα Τρίπολης και τη φετινή πορεία της ομάδας που έφτασε έως τον τελικό.

Λίγο μετά τη συνάντηση, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το ραντεβού του Γιάννη Καϋμενάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, στην οποία αναφέρεται: «Σήμερα 28/5/2013 ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κύριος Γιάννης Καϋμενάκης έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και αιτήθηκε την επίλυσή τους μέσω θεσμικών φορέων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα