Πληρωμή ή αποχή από τους παίκτες στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή των παικτών στον Παναθηναϊκό, από τις διακοπές για το Πάσχα, και η έναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (19:00). Όμως, βρίσκεται υπό έντονη αμφισβήτηση το αν αμφότερα θα πραγματοποιηθούν. Τα χρωστούμενα της διοίκησης και η υπόσχεση καταβολής τμήματος των οφειλομένων μόνο στους ημεδαπούς, αποτέλεσε τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Έτσι, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κάνουν πράξη το μήνυμα που είχαν στείλει. Πληρωμή ή αποχή.

Οι τριφυλλοφόροι ποδοσφαιριστές είχαν γνωστοποιήσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, ότι δεν αποδέχονται το διαχωρισμό Ελλήνων και αλλοδαπών. Και ότι πρέπει και στους δεύτερους να καταβληθεί το 30% της οφειλόμενης δόσης του Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα απέχουν από τις προπονήσεις.

Ως την ώρα που συντάσσονται αυτές οι γραμμές, η διοίκηση έχει πληρώσει το 30% της δόσης Οκτωβρίου στους αλλοδαπούς παίκτες. Και έχει υποσχεθεί ότι θα καταβάλλει αντίστοιχο ποσοστό πρώτα στους ημεδαπούς και αργότερα στους ξένους, για τη δόση του Δεκεμβρίου. Οι «πράσινοι» αρνούνται και ζητούν να πάρουν χρήματα όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα από εθνικότητα. Αυτό, μάλλον, είναι απίθανο να γίνει. Έτσι -αν δεν υπάρξει θεαματική αλλαγή- κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα πάει στο «Γ. Καλαφάτης» να προπονηθεί. Αφού, Έλληνες και ξένοι αποφάσισαν να κρατήσουν κοινή στάση. Μάλιστα, η αποχή δε θα αφορά μόνο την προπόνηση της Δευτέρας (9/4) αλλά και της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης