Πληρωμές στον Άρη

Ευχάριστα νέα είχε η συνάντηση εκπροσώπων παικτών του Άρη με τον Γιώργο Γαλανό, στην οποία τους ενημέρωσε πως την Τετάρτη θα πάρουν τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, ο Βολιώτης επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους Σουνά, Ψυχογιό και Γιαννίτση και τους είπε πως την Τετάρτη θα γίνουν οι πληρωμές που υποσχέθηκε και επιπλέον τόνισε πως θα λυθούν και κάποια οφειλόμενα από την προηγούμενη μισθοδοσία που αφορούν ορισμένους ποδοσφαιριστές και για τα οποία υπήρξε μια μικρή παρεξήγηση.

«Δεν αισθανόμουν σίγουρος στη θέση μου και για αυτό υπήρξαν καταβολές έναντι και όχι πλήρη εξόφληση. Από εδώ και πέρα δε θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και αυτό που θέλω είναι να μην σας απασχολεί καθόλου το οικονομικό αλλά μόνο η δουλειά σας στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Στο… τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα της υπογραφής των ιδιωτικών συμφωνητικών που έχουν ζητήσει οι παίκτες.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν οι υπογραφές να συνοδεύονται από εγγυήσεις προσωπικές του Γαλανού μέσω επιταγών ή συναλλαγματικών, κάτι που δεν αρνήθηκε ο 46χρονος, ο οποίος όμως μετέθεσε τις υπογραφές για την επόμενη εβδομάδα που θα προκύψει η νέα διοίκηση στον Άρη που πρέπει να υπογράψει.

Διαβάστε επίσης