Ποδοσφαιριστής, ο πατέρας-κτήνος, σκότωσε το παιδί του που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην Τουρκία (video)

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που ομολόγησε στις τουρκικές Αρχές ότι έπραξε  ο ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ, Τζεβχέρ Τοκτάς!

Ο Τοκτάς ομολόγησε ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, που είχε πιθανώς νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Ο πεντάχρονος Κασίμ είχε υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή. Το αγόρι και ο πατέρας τέθηκαν μαζί σε καραντίνα καθώς οι γιατροί φοβόντουσαν μόλυνση από κορωνοϊό.

Αργότερα εκείνη την ημέρα το αγόρι μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά πέθανε δύο ώρες αργότερα στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ντόρτσελκ στην Προύσα, στη βορειοδυτική Τουρκία.

Οι γιατροί πίστευαν ότι ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια, ωστόσο ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός πήγε στην αστυνομία 11 ημέρες μετά το θάνατο του γιου του και ομολόγησε.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα. Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», φέρεται να είπε ο Τοκτάς, που έχει παίξει στην Super Lig της Τουρκίας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του. Στην δίκη θα αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ οι αρχές διέταξαν την εκταφή του Κασίμ.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα