Ποδόσφαιρο και ΝΔ: Διά χειρός Αλαφούζου, ο Κυριάκος θα γίνει Τσίπρας;

Δήλωση – σοκ από τον Γιάννη Αλαφούζο στο ΔΣ της Super League: “Μόλις τελειώσουμε τη συζήτηση, έχω ραντεβού με ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης, για να συζητήσουμε ώστε να υπογράψουν στην ΕΡΤ οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο”!

Ποιο είναι αυτό το ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης που θα υπογράψει να δοθούν κρατικά λεφτά στο ποδόσφαιρο, όταν η ΝΔ κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπάθησε να ελέγξει το ποδόσφαιρο μέσω της τηλεόρασης;

Θα είναι, μήπως ο “επιτελικός” Γεραπετρίτης, του οποίου ο “μέντορας” Γιάννης Δρόσος, τότε διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, ήθελε να δώσει στον ΠΑΟΚ 30 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, λίγο πριν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2019;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να πάρει αμέσως θέση για την προσπάθεια του Αλαφούζου να μετατρέψει σε… ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ. Είναι προφανές ότι ο Αλαφούζος θέλει να βάλει χέρι στα 72 δισ. ευρώ που αναμένονται στην Ελλάδα από την Ε.Ε. ως κονδύλια της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας.

Ο Αλαφούζος, ακόμα, το πήγε πιο μακριά και άκρως εκβιαστικά προς την κυβέρνηση. ότι αν όλες οι ομάδες της Super League1 δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για το πρωτάθλημα που αναμένεται ν’ αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου, τότε να μπει “λουκέτο’! Δεν πέρασε η πρόταση που υποστηρίχθηκε κι από τον Αχιλλέα Μπέο.

Τόνισε, ακόμα, ο Αλαφούζος, ότι η COSMOTE TV απέσυρε το ενδιαφέρον της για τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ της Super League1 κι έμεινε μόνο η NOVA.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα