Ποδόσφαιρο: Συνεχίζει ως «Εθνική Μακεδονίας», ο Τσίπρας τι λέει; Αφωνία σε FIFA/UEFA

Sports Παρασκήνια

Μόλις η Βόρεια Μακεδονία απέκλεισε την Ιταλία από το Μουντιάλ, 1-0 στο Σαλέρνο, ο πρωθυπουργός της γείτονος, Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι, έταξε πριμ 500.000 ευρώ αν νικούσαν και την Πορτογαλία και προκρινότανε στο Μουντιάλ. Δικαίωμά του. Αλλού είναι το θέμα. Ότι οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες», χωρίς να ιδρώνει κανενός το αυτί στην Ελλάδα. Κάτι επιστολές είχε στείλει ο Ζαγοράκης, αλλά μάλλον χάθηκαν στον δρόμο. Στο δε ματς με την Ιταλία, το λογότυπο δεν άλλαξε ούτε αυτήν τη φορά, ούτε θα αλλάξει ποτέ. «MKD» σκέτο.

Ο Τσίπρας έχει να πει κάτι γι αυτό; Αλλά και ο Κυριάκος με αυτές τις κινήσεις θα καταφέρει να ψηφιστούν οι συμβάσεις στη Βουλή;

Ο Ολυμπιακός «φωνάζει», άριστος ο Κουτσιαύτης στα Γιάννινα από τον Τσίκινη

Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, αλλά ο Κουτσιαύτης παρέμεινε πρώτος στη λίστα με τις καλύτερες διαιτησίες, σύμφωνα με τη βαθμολογία των παρατηρητών. Ο Κλάτενμπεργκ γνωστό είναι ότι τους έχει γραμμένους στα… κατάστιχα τους παρατηρητές. Ο Τσίκινης τον βαθμολόγησε με 8,2 για το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Κι ας φωνάζει ο Ολυμπιακός για το γκολ του ΠΑΣ ότι ήταν χέρι. Ο Τσίκινης, που πριν από δυο χρόνια σχολίαζε στο Mega τις αμφισβητούμενες φάσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα