Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν έχει τολμήσει (ακόμη) να μεγαλώσει… το μπούστο της (φωτο)

Χωρίς όμως να αποκλείει να… το πράξει στο μέλλον

Πρόκειται για μια γυναίκα με περισσή γοητεία και λάμψη, η οποία κάθε άλλο παρά… απαρατήρητη έχει περάσει από την τηλεόραση και το θέατρο όπου συμμετέχει φέτος στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Ματίλντα», ενώ συγχρόνως είναι και μία από τους κριτές του «My Style Rocks 2», στον ΣΚΑΪ.

Μιλάμε για την Μπέττυ Μαγγίρα, που παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο «Page 2» της Νέας Σελίδας αποκαλύπτοντας πως δεν θα δίσταζε κάποια στιγμή στο μέλλον να προβεί σε… αυξητική στήθους αν αυτό θα την έκανε να νιώθει πιο όμορφα με το σώμα της.

«Ναι, έχει περάσει από το μυαλό μου να μεγαλώσω το στήθος μου και έχω απευθυνθεί και σε ειδικό για να πάρω πληροφορίες. Μπορεί και να το κάνω στο μέλλον. Απλά, επειδή δεν είναι όπως το μπότοξ, που αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, σε έξι μήνες έχει φύγει, δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση. Δεν είμαι 100 % σίγουρη ότι θα μου αρέσει το σώμα μου με μεγαλύτερο στήθος. Προφανώς, δεν με ενοχλεί τόσο πολύ για να μην το έχω κάνει ακόμα», ήταν όσα ανέφερε ως απάντηση στο… φλέγον ερώτημα, και… το μέλλον θα δείξει τι και πώς και κυρίως το… πόσο!

 

Διαβάστε επίσης