Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη (βίντεο+φωτο)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε η ηθοποιός, Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Οδηγός καλής ζωής».

«Βιώνεις πιο πολύ το αρνητικό σου κομμάτι και μπαίνει σε μία κατάσταση που δεν βλέπεις φως πουθενά. Στη δική μου περίπτωση ένιωθα ότι είμαι μέσα σε ένα μαύρο κουβάρι, στο οποίο ψάχνω να βρω την άκρη της κλωστής από μέσα προς τα έξω να ξετυλίγω για να βγω στο φως», ήταν μερικά από όσα δήλωσε σχετικά και συνέχισε λέγοντας:

«Αρχίζεις και κλαις χωρίς να υπάρχει λόγος. Ή δεν κοιμάσαι και ξενυχτάς μέχρι να εξαντληθείς και να πέσεις ν α κοιμηθείς ή θες να κοιμάσαι πάρα πολύ και δεν θες να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου.  Όταν πήγα να κάνω σωματική ψυχοθεραπεία είχα φτάσει σε όριο, καταλάβαινα ότι θα αρχίσω και θα αρρωσταίνω τον οργανισμό μου. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και στο παιδί μου».

Είναι δοκιμασίες από τις οποίες περνούν πολλοί από εμάς. Υπάρχει, όμως και η αισιόδοξη πλευρά που λέει ότι «δεν έχει σημασία ότι πέφτεις αλλά πόσο γρήγορα θα σηκωθείς ξανά», και η Ματθίλδη Μαγγίρα αποδεικνύει ότι είχε τη δύναμη να σηκωθεί και να προχωρήσει μπροστά! Με κατεύθυνση (πλέον) τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Διαβάστε επίσης