Ποια Μελάνια; Η Ιβάνκα τρελαίνει Λευκό Οίκο και Αμερικάνους

Επισήμως η νέα «πρώτη κυρία» του Λευκού Οίκου είναι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, η εντυπωσιακής ομορφιάς Μελάνια. Ωστόσο, το πρώην μοντέλο με καταγωγή από τη Σλοβενία –παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της- δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει τον ρόλο της «γλάστρας».

Ο νέος «πλανητάρχης», άλλωστε, έχει δείξει ξεκάθαρα ότι η «σιδηρά κυρία» στην οποία ποντάρει δεν είναι άλλη από την κόρη του, Ιβάνκα. Μόλις 34 Μαΐων, αλλά με εντυπωσιακές επιτυχίες ως διευθυντικό στέλεχος του «Trump Organization», το… κοριτσάκι του μπαμπά μεγάλωσε και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι μία έξυπνη, ανεξάρτητη και αποφασιστική γυναίκα, που συνδυάζει όλο αυτό το πακέτο με μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε αυτό βοήθησε και η πλαστική επέμβαση στο στήθος που πραγματοποίησε σχετικά πρόσφατα… Δεν είναι τυχαίο πως το CNN σχολιάζει ότι η Ιβάνκα Τραμπ θα είναι «μία από τις πιο δυναμικές προεδρικές κόρες στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ».

Η ίδια επιμένει ότι δεν θα επίσημο ρόλο στην κυβέρνηση, ωστόσο, το γεγονός ότι ήδη μετακόμισε στην Ουάσιγκτον με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, δείχνει ότι προετοιμάζεται για κομβικό και συνάμα παρασκηνιακό ρόλο. Για ποιο λόγο, άλλωστε, να παρατήσει τη θέση της στην «αυτοκρατορία» του 1 δισ. δολαρίων του πατέρα της και τις εταιρείας της με κοσμήματα και διαμάντια, που ηγείται η ίδια.

Κόρη του Ντόναλντ από τον πρώτο του γάμο, η Ιβάνκα Τραμπ είχε ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του νέο «πλανητάρχη», βοηθώντας τον να… απαλύνει τις σχέσεις του με τις γυναίκες. Η σέξι –πρώην μοντέλο γαρ- 34χρονη μίλησε σε δεκάδες εκδηλώσεις για θέματα γυναικών, υπερασπίστηκε τον πατέρα της για σκάνδαλα που φέρεται να εμπλέκεται, κέρδισε γι’ αυτόν ψήφους γένους θηλυκού, ενώ –σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού- είναι το μόνο πρόσωπο που ο Ντόναλντ Τραμπ ακούει με ιδιαίτερη προσοχή τις εισηγήσεις του. Σε μία… έξαρση θαυμασμού για την κόρη του, ο αμφιλεγόμενος Τραμπ είχε δηλώσει κυνικά: «Έχει το πιο ωραίο σώμα. Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου θα έβγαινα μαζί της»!

«Είναι φανταστική. Έχει τις ικανότητες ενός καλού διαπραγματευτή. Ξέρει πώς να μιλάει με το χαμόγελο στα χείλη. Οι άνθρωποι λατρεύουν να διαπραγματεύονται μαζί της. Χρησιμοποιεί πολύ σωστά την γυναικεία φύση της», δηλώνει γι’ αυτήν ο παλιός οικογενειακός φίλος και σύμβουλος του νέου «πλανητάρχη», Τζορτζ Ρος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα