Ποια πανεπιστήμια αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω της κακοκαιρίας

Τεράστια προβλήματα προκλήθηκαν στα Ανώτατα Ιδρύματα από την ισχυρή βροχόπτωση. Η Καλών Τεχνών πλημμύρισε ενώ νερά στάζουν από το ταβάνι της Φιλοσοφικής. Το Γεωπονικό έχει γίνει λίμνη ενώ ο πεζόδρομος στο Πάντειο έχει μετατραπεί σε ποτάμι.

Σοβαρές πλημμύρες έχουν προκληθεί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, με τα Πανεπιστήμια να μην τη γλιτώνουν.

Οι εικόνες από τα αμφιθέατρα και τους διαδρόμους των Ιδρυμάτων προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία.

Η Σχολή Καλών Τεχνών έχει πλημμυρίσει, νερά στάζουν από το ταβάνι της Φιλοσοφικής Σχολής ενώ σε λίμνη έχει μετατραπεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Την ίδια ώρα, στο Πάντειο ο πεζόδρομος έχει γίνει ποτάμι.

Για αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κάποια Πανεπιστήμια ανακοίνωσαν την αναστολή των μαθημάτων τους.

Συγκεκριμένα, τόσο το Πάντειο Πανεπιστήμιο όσο και η Φιλοσοφική Σχολή θα είναι κλειστά.

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου.

«Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Φιλοσοφική.

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων Ιδρυμάτων δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Σχολή Καλών Τεχνών, Φιλοσοφική Σχολή, Φυσικό Αθήνας, Γεωπονική Σχολή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έχουν μετατραπεί σε λίμνες. Το πρωί χιλιάδες φοιτητές αντίκρισαν πλημμυρισμένα αμφιθέατρα και διαδρόμους, με αποτέλεσμα πολλά μαθήματα να ακυρωθούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα