Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία και συκοφαντική δυσφήμιση, επέβαλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το Εφετείο Αθηνών, στη δικαστική διένεξη με τον Γιώργο Σκινδήλια.

Για αποκατάσταση της τιμής του και της υπόληψής του έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σε δήλωσή του, μέσω της οποίας αναφέρει ότι καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η δήλωση Γιώργου Σκινδήλια

«Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 8.12.2020 και σε δεύτερο βαθμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική μου δυσφήμηση.

Η ανάγκη αποκατάστασης της τιμής και υπόληψής μου, που τόσο επίμονα και επί πολλά χρόνια προσβλήθηκαν, επιβάλλει να καταστήσω γνωστό ότι το ποινικό δικαστήριο, με την ομόφωνη τελεσίδικη απόφασή του, έκρινε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε τον ιστότοπο συμφερόντων του με την επωνυμία «Newsbomb.gr» για να με συκοφαντήσει επανειλημμένα.

Όμοια απόφαση έχει λάβει το Εφετείο Αθηνών και στην παράλληλη αστική δίκη, καταδικάζοντας τον εμπνευστή των συκοφαντικών δημοσιευμάτων Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μού καταβάλει χρηματική αποζημίωση και να δημοσιεύσει την εις βάρος του απόφαση στον ίδιο ιστότοπο newsbomb.gr».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα