Ποιο lockdown; Άνοιξε το μπαρ, έβαλε πελάτες και τους σέρβιρε ποτάκια

Μία 40χρονη στο Βόλο έγραψε στα παλιά της υποδήματα τα περιοριστικά μέτρα - Της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ

Κάποιοι από ότι φαίνεται ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έχουμε lockdown στη χώρα μας λόγω του κορωνοϊού και συνεχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους να γράφουν τους κανονισμούς στα παλιά τους υποδήματα.

Την ίδια ώρα μπορεί να άνοιξε το λιανεμπόριο αλλά κλειστή παραμένει η εστίαση. Αυτό δεν εμπόδισε μία 40χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, που διατηρεί καφέ-μπαρ στη Νέα Ιωνία του Βόλου, να το ανοίξει.

Και όχι μόνο να επιτρέψει την είσοδο πελατών, αλλά και να σερβίρει κανονικά τα ποτά στους πελάτες. Αυτά συνέβησαν χθες το απόγευμα στον Βόλο, όπου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπευσαν στο καφέ-μπαρ της 40χρονης, την οποία συνέλαβαν για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας, αφού ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε ανοιχτό το μαγαζί της και είχε επιτρέψει την είσοδο σε 10 πελάτες που έπιναν το ποτό τους.

Εις βάρος της 40χρονης γυναίκας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου, ενώ σε βάρος των πελατών επιβλήθηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα